Okosváros applikáció - Vezesd városodat velünk a jövőbe!

Az okosváros applikáció egy forradalmian új és rendkívül hatékony kommunikációs eszköz a városlakók és önkormányzatuk között. Közműproblémák? Események? Helyi hírek? Kérdőívek? Nálunk mindenre van megoldás.

Ők már minket választottak

OKOSVÁROS PARTNEREINK

Buda app
abony
kispest
környe
isaszeg
óbuda
oroszlány
pesterzsébet
pilis
solymár
verőce
Székesfehérvár

VISZONTELADÓINK

  • Digitális Településfejlesztések Kft.
  • Virtuális Illúzió Kft.
  • Városi Applikáció Kft.
  • Okosváros Kft.

További viszonteladók jelentkezését a szaniszlo.zoltan@appentum.hu email címre várjuk.

Bejegyzések Okosváros témában

Author
2023-09-20

Az okosváros applikációk ma már nem csak a jövő technológia trendjeit, hanem a jelen közösségi funkcióit jelentik. Ezért van szüksége minden településnek digitális stratégiája részeként az önkormányzati funkciók könnyebb elérhetőségét biztosító alkalmazásra.

Author
2023-09-14

Az okosváros applikációk kulcsszerepet töltenek be a város és lakói közötti kommunikáció javításában. Az alábbiakban néhány példát mutatok be az okosváros app által lehetővé tett kommunikációs megoldásokra

Author
2023-09-10

Az Okosváros applikáció sikeres bevezetésének egyik kulcsfontosságú eleme a jól megtervezett és végrehajtott marketingkampány.

Author
2023-09-03

Egy okosváros applikáció sikeréhez a bevezetés körüli hetek kritikus fontossággal bírnak, ezért ügyfeleinknek teljeskörű képzési szolgáltatást nyújtunk az induláshoz.

Miért hasznos okosvárossá válni?

Okosváros kérdések

Az okosváros transzformáció egy időben és anyagiakban is megtérülő befektetés az önkormányzatok számára

Az Okosváros applikáció egy mobilos app, amely a modern technológiai eszközöket használva kínál kényelmesebb városi életet használói számára. Az önkormányzatok és a lakók között kommunikáció felgyorsításával, hatékonyabb online ügyintézéssel, és a helyi vállalkozások ismertségének növelésével hozzájárul egy élhetőbb, XXI. századi lakókörnyezet kialakításához.

Az okosváros applikációk a személyes és telefonos ügyintézés egy részének átvételével, valamint a lakók döntési folyamatokba történő bevonásával kényelmesebbé teszik a mindennapi életet és pozitívabb benyomást keltenek az önkormányzat működéséről, a gyorsabb és személyre szabottabb kommunikáció pedig közelebb hozza a lakókat városuk vezetőihez.

Egy okosváros applikáció olyan, város működésével kapcsolatos alapfunkciókat tartalmaz mint a helyi hírek és események közlése, rendszeres konzultációk a lakosággal, parkolási és menza ügyintézés, közmű-értesítések, önkormányzati díjak fizetése, GPS-es hibabejelentő és a digitális városkártya a helyi vállalkozók segítésére. Elérhetőek még rajta az önkormányzat egyéb sajtótermékeinek a tartalmai, valamint az önkormányzat által kért egyedi fejlesztések. Ezen kívül lehetséges még olyan turisztikai célú fejlesztéseket is hozzáadni a funkciólistához, mint a kiterjesztett valóságot alkalmazó okospad, vagy a turisztikai térkép.

Igen. A közterületeken jelentkező problémákat GPS-adatokkal rögzített képes formában lehet bejelenteni, valamint másféle módokon is lehet a hivatalhoz fordulni az appon belül.

Igen. Több tucat fejlesztőnk dolgozik azon, hogy az applikációnkat a lehető legpontosabban az önkormányzatok igényeire szabjuk.

A települések okosváros applikációi az önkormányzat honlapján, az Apple App Storeban, és a Google Play-en is elérhetőek. Jelenlegi appjainkat itt találja.

Az Okosváros alkalmazásunk elsődleges szempontként kezeli a biztonságot és az adatvédelmet. Titkosítást és szigorú adatvédelmi irányelveket alkalmazunk a felhasználói információk védelme érdekében.

Bízza projektjét szakértő kezekre!

KITŰNNE A TÖMEGBŐL?

Forduljon hozzánk bizalommal