Minőségbiztosítás és rendszerintegráció

A szoftverminőség és magának a fejlesztési folyamatnak a minősége magas prioritással van jelen cégünknél

A minőségbiztosításról és a rendszerintegrációról

A következő pontok szigorú betartatásával érjük el, hogy az ügyfeleink legközelebb is minket válasszanak a megbízható és magas minőségű fejlesztési folyamatainknak köszönhetően:

-Egy dedikált minőségbiztosítási felelős (Quality Manager, QA) is a projektcsapat tagja.

-Gyakorlott tesztelők csatlakoznak a csapathoz a tesztelési fázisban, hogy teljeskörű tesztelésnek vessék alá a komplett rendszert. Ehhez több különböző készülékből álló teszt flottát használnak, hogy detektálni tudják a szélsőséges eseteket és hibajelenségeket is.

-A megrendelő a több különálló bemutató (demo) alkalom során részletes és naprakész betekintést nyerhet a fejlesztés aktuális állapotába.

-A megrendelő kipróbálható béta verziókat kap az elérhető leghatékonyabb bétaverzió-kezelő rendszereken keresztül (Google Play, Testflight).

-A fejlesztés végén stressz tesztnek vetjük alá az elkészült rendszert, akár egyidejűleg több ezer konkurens felhasználót szimulálva. Ezáltal nem csak korábban nem látott hibák kerülhetnek feltárásra, hanem az üzemeltetéshez szükséges szerver konfiguráció is kideríthető, elkerülve ezzel a későbbi szerverösszeomlásokat, túlterheléseket.

-Az elkészült forráskódok minőségét SonarQube rendszer ellenőrzi. Így a fejlesztők elkészült és feltöltésre kerülő munkája azonnal ellenőrzésre kerül egy automatizált rendszer által.