Applikáció fejlesztések

Az Appentum natív mobilappok széles tárházát tudja megvalósítani, amikhez gyakran bevált keretkoncepciókat veszünk alapul, majd az adott márkára, termékre vagy szolgáltatásra szabjuk őket. A hazai piacon az Appentum évtizedes tapasztalatával még ma is piacvezetőnek számít a kiterjesztett valóságra (AR) épített megoldásaival.

A natív mobilapplikáció fejlesztésről

A natív mobilapp fejlesztés során egy mobilalkalmazást úgy terveznek és építenek meg, hogy az a kívánt platform (például iOS vagy Android) natív nyelvén és környezetében fusson. Így garantálható ugyanis, hogy az alkalmazás a készülék operációs rendszerének és hardverének előnyeit teljes mértékben kihasználja, így gyorsabb, megbízhatóbb és a készülék felhasználói élményéhez jobban illeszkedő alkalmazásokat kapunk.

Az Appentum fejlesztéseit változatos iparágakban használják napi szinten, legyen szó akár eseményekről, kampányokról vagy más célkitűzésekről.

Az autóipar számára készített megoldásaink segítenek az autógyártóknak és az autós szolgáltatóknak a hatékonyabb működésben és a jobb ügyfélélmény nyújtásában.

Az agráriumban segítünk a gazdálkodóknak a termelés optimalizálásában és a mezőgazdasági folyamatok hatékonyabbá tételében.

Az oktatás területén fejlesztett applikációinkkal segítjük az oktatókat és tanulókat az interaktív tanulási élmények és az oktatási folyamatok fejlesztésében.

Az önkormányzatokat hatékonyabb városirányítást és az állampolgárok aktívabb közéleti bevonódását segítő megoldásokkal támogatjuk.

A telekommunikációban nyújtott megoldásainkkal segítjük a vállalatokat a hatékonyabb kommunikáció és ügyfélkezelés terén.

A biztosítási szektor számára készített fejlesztéseinkkel javítjuk a biztosítók és az ügyfelek közötti kapcsolatot és az ügyintézés folyamatát.

Az életmód és wellness terén nyújtott applikációink segítenek az embereknek az egészséges életmód kialakításában és fenntartásában.

Az ipar 4.0 területén korszerű technológiákkal, például VR-t és XR-t alkalmazó appokkal támogatjuk a vállalatokat a digitalizáció és automatizáció terén.

Az eseményszervezést az események hatékonyabb lebonyolításában és a résztvevők számára jobb felhasználói élmény biztosításban támogatjuk az általunk fejlesztett megoldásokkal.

A sajtó és média területén alkalmazásainkkal segítjük az információgyűjtést, terjesztést és a hatékonyabb tartalomkezelést.

A játékiparban fejlesztett applikációink szórakoztató és szórakozásra ösztönző élményt nyújtanak a felhasználóknak.

Az egészségügy, gyógyszeripar és gyógyászati segédeszközök terén nyújtott megoldásainkkal támogatjuk az orvosokat és betegeket az egészségügyi kezelések és diagnosztikák terén.

A tömegközlekedés, közlekedés, parkolás, és hajózás területére készített appjaink a könnyebb és zökkenőmentesebb közlekedésben segítik az embereket

A múzeumok, kiállítások és expók számára kifejlesztett applikációinkkal gazdagabb és interaktívabb élményt nyújtunk a látogatóknak.

Az élelmiszeriparban és a gasztronómia területén alkalmazott megoldásainkkal segítjük az éttermeket és gasztronómiai vállalkozásokat az online megjelenésben és a jobb ügyfélkiszolgálásban.

Az építészet területén, valamint az ingatlanok teljeskörű ügyintézéséhez szükséges megoldásainkkal támogatjuk az építészeket, vállalkozókat és lakosságot az építési, értékesítési és felújítási projektek hatékonyabb tervezésében és végrehajtásában.

A luxuscikkek, mint például az órák és ékszerek területén fejlesztett alkalmazásaink a luxusmárkák és üzletek digitális jelenlétét és értékesítését támogatják.