Technológiák

Mutatna valami újat versenytársainak? Nálunk a legfrissebb technológiai innovációkat is megtalálja.

projekttervezés kép
banner
banner
alt fox

Így dolgozunk mi

A tanácsadás, prototípus készítés, fejlesztés és az üzemeltetési szolgáltatásaink egymásra épülnek, de önállóan is igénybe vehetőek. Segítünk, ha egy konkrét problémával akadt el, de akkor is jó helyen jár, ha a kezdeti tervezéstől az üzemeltetésig keres partnert.
ÁRAJÁNLATOT KÉREK
er
01

Projekttervezés

Az alapoktól a kész koncepcióig
Projekttervezés alatt a VR (Virtuális Valóság) és AR (Kiterjesztett Valóság) technológiát használó mobilalkalmazások esetében az alkalmazás fejlesztési folyamatát és azon tervezési lépéseket értjük, amelyek célja a valóságot kiegészítő vagy átalakító élmények létrehozása a felhasználók számára.
A projekttervezésről
Bővebben
banner
02

Technológiai kutatás

Innovatív megoldások, szerteágazó kutatási tapasztalatokkal
Mind ipari, mind UX/UI kutatási tapasztalattal rendelkező csapatunk széleskörű eszköztárral valósítja meg ügyfeleink igényeit szinte bármilyen iparágban. AR fejlesztések terén elsők voltunk Magyarországon, ma is piacvezető megoldásainkat pedig VR termékeinkben is használjuk.
A technológiai kutatásról
Bővebben
03

Minőségbiztosítás és rendszerintegráció

Megbízható megoldások, ügyfeleinkre hangolva
A minőségbiztosítás célja a szoftverfejlesztési folyamat során a termék minőségének megőrzése és javítása. Ennek során előre meghatározott szabványok, normák és eljárások alkalmazásával ellenőrizzük a szoftver tervezését, fejlesztését és tesztelését. A minőségbiztosítás segít minimalizálni a hibákat, csökkenti a kockázatokat és növeli a szoftver megbízhatóságát, használhatóságát és teljesítményét. A rendszerintegráció részeként az ügyfeleink megfelelő rendszereihez illesztjük az általunk fejlesztett szoftvereket.
A minőségbiztosításról és a rendszerintegrációról
Bővebben
04

Applikáció fejlesztések

Mobilapplikációk gombnyomásra
Az Appentum fő profilja a natív mobilapplikáció fejlesztés, azon belül is a kiterjesztett valóságot (XR), valamint a virtuális valóságot (VR) használó applikációk fejlesztése. A hazai piacon az Appentum évtizedes tapasztalatával még ma is piacvezetőnek számít a kiterjesztett valóságra (AR) épített megoldásaival.
A natív mobilapplikáció fejlesztésről
Bővebben
banner
05

Virtuális valóság fejlesztések (VR)

A digitális valóság forradalma
A VR technológia elterjedése és széleskörű alkalmazása új lehetőségeket teremt a szórakozásban, oktatásban, munkában és egészségügyben egyaránt. Piacvezető AR megoldásainkat a virtuális valóságot felhasználó termékeink fejlesztésénél is hasznosítani tudjuk.
A virtuális valóságról
Bővebben
alt text
06

Kiterjesztett valóság fejlesztések (AR, MR)

A való világ, meg egy másik
A kiterjesztett valóság a valós térre vagy annak egyes objektumára helyez rá egy, a számítógép által generált információs réteget, azaz: kiterjeszti az általunk észlelt valóságot a virtuális térben létező vizuális vagy audio tartalommal. Ez a mobileszközökön megjelenő extra tartalomként jelentkezik. A hazai piacon az Appentum évtizedes tapasztalatával piacvezetőnek számít a kiterjesztett valóságra (AR) épített megoldásaival.
A kiterjesztett valóság (AR, MR) fejlesztéseinkről
Bővebben

Gyakran ismételt kérdések

Az Appentum Kft. 2011 óta a hazai XR és mobilapplikáció fejlesztések meghatározó szereplője, több mint 40 fős, folyamatosan bővülő csapattal, 300-at is meghaladó szakterületi referenciával. Saját K+F minősítéssel és állandó kutatási tevékenységgel is rendelkezünk. A győri Széchenyi István Egyetem közvetlen szakmai partnereiként egy 3 féléves tárgy keretében kreditszerző központként is működünk. Szakdolgozat témák és államvizsgák állandó szereplői vagyunk. 

Az Appentum natív mobilapplikáció fejlesztéssel és kiterjesztett valóságot (XR), valamint virtuális valóságot (VR) használó applikációk fejlesztésével foglalkozik.

A natív mobilapp fejlesztés során egy mobilalkalmazást úgy terveznek és építenek meg, hogy az a kívánt platform (például iOS vagy Android) natív nyelvén és környezetében fusson. Így garantálható ugyanis, hogy az alkalmazás a készülék operációs rendszerének és hardverének előnyeit teljes mértékben kihasználja, így gyorsabb, megbízhatóbb és a készülék felhasználói élményéhez jobban illeszkedő alkalmazásokat kapunk. Az Appentum natív mobilappokat fejleszt.

Natív mobilappok széles tárházát tudjuk megvalósítani, amikhez gyakran bevált keretkoncepciókat veszünk alapul, majd az adott márkára, termékre vagy szolgáltatásra szabjuk őket. Ilyen applikációk lehetnek a lojalitás appok, kampány appok, promóciós appok, esemény appok és mobilshoppok. Ezen kívül cégünk a virtuális valóság és a kiterjesztett valóság mobilos integrációja terén is számos referenciával rendelkezik.

Az Appentum fejlesztéseit változatos iparágakban használják napi szinten, legyen szó akár eseményekről, kampányokról vagy más célkitűzésekről.

Az autóipar számára készített megoldásaink segítenek az autógyártóknak és az autós szolgáltatóknak a hatékonyabb működésben és a jobb ügyfélélmény nyújtásában.

Az agráriumban segítünk a gazdálkodóknak a termelés optimalizálásában és a mezőgazdasági folyamatok hatékonyabbá tételében.

Az oktatás területén fejlesztett applikációinkkal segítjük az oktatókat és tanulókat az interaktív tanulási élmények és az oktatási folyamatok fejlesztésében.

Az önkormányzatokat hatékonyabb városirányítást és az állampolgárok aktívabb közéleti bevonódását segítő megoldásokkal támogatjuk.

A telekommunikációban nyújtott megoldásainkkal segítjük a vállalatokat a hatékonyabb kommunikáció és ügyfélkezelés terén.

A biztosítási szektor számára készített fejlesztéseinkkel javítjuk a biztosítók és az ügyfelek közötti kapcsolatot és az ügyintézés folyamatát.

Az életmód és wellness terén nyújtott applikációink segítenek az embereknek az egészséges életmód kialakításában és fenntartásában.

Az ipar 4.0 területén korszerű technológiákkal, például VR-t és XR-t alkalmazó appokkal támogatjuk a vállalatokat a digitalizáció és automatizáció terén.

Az eseményszervezést az események hatékonyabb lebonyolításában és a résztvevők számára jobb felhasználói élmény biztosításban támogatjuk az általunk fejlesztett megoldásokkal.

A sajtó és média területén alkalmazásainkkal segítjük az információgyűjtést, terjesztést és a hatékonyabb tartalomkezelést.

A játékiparban fejlesztett applikációink szórakoztató és szórakozásra ösztönző élményt nyújtanak a felhasználóknak.

Az egészségügy, gyógyszeripar és gyógyászati segédeszközök terén nyújtott megoldásainkkal támogatjuk az orvosokat és betegeket az egészségügyi kezelések és diagnosztikák terén.

A tömegközlekedés, közlekedés, parkolás, és hajózás területére készített appjaink a könnyebb és zökkenőmentesebb közlekedésben segítik az embereket

A múzeumok, kiállítások és expók számára kifejlesztett applikációinkkal gazdagabb és interaktívabb élményt nyújtunk a látogatóknak.

Az élelmiszeriparban és a gasztronómia területén alkalmazott megoldásainkkal segítjük az éttermeket és gasztronómiai vállalkozásokat az online megjelenésben és a jobb ügyfélkiszolgálásban.

Az építészet területén, valamint az ingatlanok teljeskörű ügyintézéséhez szükséges megoldásainkkal támogatjuk az építészeket, vállalkozókat és lakosságot az építési, értékesítési és felújítási projektek hatékonyabb tervezésében és végrehajtásában.

A luxuscikkek, mint például az órák és ékszerek területén fejlesztett alkalmazásaink a luxusmárkák és üzletek digitális jelenlétét és értékesítését támogatják.

A kiterjesztett valóság, szemben a virtuális valósággal, nem egy teljesen mesterséges környezetet teremt, hanem a valós térre vagy annak egyes objektumára helyez rá egy, a számítógép által generált információs réteget, azaz: kiterjeszti az általunk észlelt valóságot a virtuális térben létező vizuális vagy audio tartalommal. Ez a mobileszközökön megjelenő extra tartalomként jelentkezik.

A virtuális valóság (VR-Virtual Reality) tulajdonképpen egy olyan, számítógépes környezet által generált mesterséges, a valóságban nem létező világ, melybe az adott felhasználó megpróbál minél inkább belemélyedni, vagyis beleéli magát a virtuális térben történő dolgokba. A virtuális valóságbeli világok sokszor alternatív környezetek élethű reprodukciói.

A kapcsolatfelvétel után személyes konzultáció keretében tájékozódunk a tervezett projekt részleteivel kapcsolatban és felmérjük a pontos ügyféligényeket. Ezek után mindenre kiterjedő kalkulációt készítünk, melynek során kialakul a személyre szabott árajánlatunk.

Kitűnne a tömegből?

Bízza projektjét szakértő kezekre!

Forduljon hozzánk bizalommal