Novartis Labor

Image
Szolgáltatások:
Virtuális valóság
Iparág:
Gyógyszeripar, Swiss Tomato
Időszak:
2022
Virtuális műtő egészségügyi szakemberek számára

A Novartis nemzetközi szinten jegyzett gyógyszeripari cégként a klinikai kutatások mellett az újszerű kezelések fejlesztésében is az élvonalban jár. Éppen ezért kezdtek érdeklődni a virtuális valóságban rejlő lehetőségek iránt, melyhez a Swiss Tomato közvetítésével az Appentum nyújtott nekik szakmai segítséget. A Novartisnak fejlesztett VR platform az egészségügyi szakemberek, például az orvosok számára nyújt információkat a cég legújabb eredményeiről, mindezt pedig a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében informatív és szórakoztató módon teszi.

A fejlesztés

A Novartis virtuális valóság (VR) platformja egy virtuális műtőben, rendkívül valósághű környezetben mutatja be az új gyógyszerek hatásmechanizmusát. A platform interaktív elemei további információkat nyújtanak a felhasználók számára az emberi test működéséről, így könnyebben megérthetik az új kezelési lehetőségek hatásmechanizmusát. A platform segítségével továbbá az egészségügyi szakemberek kockázatoktól mentes, ellenőrzött és immerzív környezetben ismerhetik meg a Novartis termékeit és szolgáltatásait, például a műtéti technikákat.

Eredmények

Az Appentum által fejlesztett virtuális valóság technológiájának köszönhetően a Novartis sikeresen különbözteti meg saját márkáját a többi gyógyszeripari vállalatétól az orvosi konferenciákon és más szakmai rendezvényeken. A VR-technológia lehetővé teszi a cégnek, hogy termékeinek és szolgáltatásainak gyakorlati vonatkozásait a lehető legélethetőbb módon mutassa be az egészségügyi szakemberek számára. A technológia további eredménye, hogy a Novartis jobb képet kaphatott saját termékeiről és szolgáltatásairól, miközben a célközönségével is szorosabb kapcsolatokat alakíthatott ki.

Megosztás