Metalor

Image
Szolgáltatások:
iOS, Android
Iparág:
Bank, Pénzügy, Swiss Tomato
Időszak:
2021
metalor banner
metalor banner
A Metalor a nemesfémekkel kapcsolatos termékek egyik legnagyobb beszállítója a világon. Az iparág élvonalában töltött évtizedek után vezetői státuszuk megőrzése érdekében úgy döntöttek, a jövőbe is fektetnek. Az általunk fejlesztett mobilapplikáció lehetővé teszi, hogy az aranyrudak eredetét és minőségét könnyen ellenőrizhessék, így a Metalor továbbra is az egyik legmegbízhatóbb beszállító marad a nemesfémek piacán.

Az applikáció

A genfi székhelyű mobilalkalmazás-fejlesztő ügynökség, a Swiss Tomato egy olyan iOS és Android alkalmazás fejlesztésével bízott meg bennünket, amely a Metalor aranyrudak eredetiségét a sorozatszám és az adatmátrix kód beolvasásával tudja hitelesíteni. Csapatunk fő fókusza egy olyan alkalmazás kifejlesztésére irányult, amely zökkenőmentesen, pontosan és megszakítások nélkül képes működni, sok aranyrúd egymás utáni leolvasása esetén is. Ehhez a piacon elérhető legújabb technológiák felkutatására volt szükség. Az alkalmazás az indításkor egy egyképernyős oktatóprogramból, a kamera segítségével történő beolvasási funkcióból, a paraméterek azonosításából és egy külső API-kiszolgálóval történő ellenőrzésből állt. Ezen felül lehetőséget teremtettünk a kézi adatbeviteli lehetőségre is. Végül az alkalmazás megjelenítette az aranyrúd eredetiségét megerősítő eredményeket.

A végeredmény

A Swiss Tomatoval közösen egy olyan alkalmazást hoztunk létre, amely a Metalor ügyfelei körében egyöntetű sikert aratott, mert kényelmet, biztonságot és bizalmat nyújtott számukra az aranyrudakba történő befektetésükkel kapcsolatban. Az alkalmazás jelentős mennyiségű időt és erőfeszítést takarított meg a felhasználói számára, és egyszerűsített, és racionalizált egy kulcsfontosságú folyamatot.

Megosztás