MCI Share

Image
Szolgáltatások:
iOS, Android
Iparág:
Hotel, Rendezvény, Swiss Tomato
Időszak:
2020
mci share logo
mci share logo
Az MCI egy jelentős globális rendezvény- és marketingügynökség, amelynek székhelye Genfben található, és jelenleg 31 országban van jelen. Tevékenységük lényege, hogy a legjobb helyszínt és szállást kínálják ügyfeleiknek. A személyre szabott élmények megteremtéséhez az MCI a Swiss Tomato ügynökségen keresztül egy olyan mobilalkalmazás fejlesztésével bízott meg bennünket, amelynek segítségével az MCI rendezvényszakértői hatékonyabban oszthatják meg szállodai ismereteiket a konferenciák helyszíneit kereső kollégáikkal.

Az applikáció

Az MCI Share alkalmazás lehetővé teszi az MCI rendezvényszakértőinek, hogy értékeljék és véleményezzék a szállodákat, valamint, hogy a legjobban értékelt szállodák között böngészhessenek. Az alkalmazást a Tripadvisor ihlette, és már több mint 500 szállodaértékelést kapott, ez a szám pedig napról napra növekszik. Bevezettünk egy gamifikációs megközelítést is, melynek során a szakértők pontokat és jelvényeket szereznek, így téve még vonzóbbá és izgalmasabbá az alkalmazást.

Eredmények

Az MCI Share applikáció innovatív megközelítését elismerték a Best of Swiss Apps versenyen is, amelyet évente Zürichben rendeznek meg a legjobb alkalmazásfejlesztők számára. Az alkalmazás a vállalati kategóriában bronzérmet kapott, ami megérdemelt elismerése a forradalmi alkalmazás kifejlesztésébe fektetett munkának. Az MCI Share alkalmazás sikerének köszönhetően az MCI továbbra is könnyedén nyújthat személyre szabott és kivételes helyszín- és szállásszolgáltatásokat ügyfeleinek.

Megosztás