HoloFire - Élethű tűzoltás

Image
Szolgáltatások:
Kiterjesztett valóság
Iparág:
Tűzvédelem, Ipar
Időszak:
2023
aergaerg
aergaerg
A HOLOFIRE az Appentum fejlesztőcsapata és EHS szakértők által 15. éve fejlesztett kevert valóságon alapuló szimulációs tűzvédelmi képzés

A HOLOFIRE egyszerűségének és teljes személyre szabhatóságának köszönhetően változatos helyzetekben és helyszíneken használható, az ipar területétől az irodaházakon át akár a szabadulószobák világáig. Kikapcsolódásnak is tökéletes, amennyiben a Harcosok Klubjában látható megoldások helyett kevésbé drasztikus megoldásokkal szeretné tönkretenni az irodáját - a Mixed Reality technológiának és a szimulációs készüléknek köszönhetően anyagi kár okozása nélkül, de valósághűen gyújthatunk és olthatunk el tüzeket a valóságra vetített szimulációban (piromániásokkal még nem teszteltük). Igyekeztünk minél élethűbb, reálisabb forgatókönyveket kidolgozni, így például a HOLOFIRE azt is tudja, hogy a különböző tűztípusok (elektromos, vegyi anyag, stb.) máshogy viselkednek, másmilyen a füstjük, ezért különböző oltási technikát igényelnek.

A HOLOFIRE előnye még a fenntarthatósága, mert a szimulációs megoldásunk nem igényel tűzoltó anyag kibocsátást - így egy igazán zöld technológiát kapunk a gyakorlati képzéshez, üzemeltetési költség nélkül. Hasonló okokból biztonságosabb is más megoldásoknál, mert a tűzesetek a valós környezetre vetítve jelennek meg. Ennek köszönhetően saját környezetben, mégis biztonságosan gyakorolhatja a helyzeteket.

Megosztás