Flavon Augmented

Image
GéSz Gaál és Sziklás Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
https://www.gyumolcsero.com/a-cegrol
Szolgáltatások:
Kiterjesztett valóság
Iparág:
Egészség, Táplálékkiegészítők
Időszak:
2021
A népszerű étrend-kiegészítő márka újfajta módot szeretett volna találni termékei népszerűsítésére, és végül az általunk kínált AR megoldás és a gamifikáció ötvözetére esett a választásuk.

A Flavon Cégcsoport egy családi vállalkozásból nőtte ki magát egy több céggel, saját gyártóüzemmel, irodákkal rendelkező, professzionálisan irányított nemzetközi vállalattá, melynek tulajdonosi és döntéshozói köre a kezdetek óta változatlan. A Flavon Cégcsoport fennállása óta rengeteg hazai és nemzetközi elismerést vehetett már át termékeinek, üzleti modelljének és vállalati működésének sikerességéért. Ezért is vagyunk büszkék arra, hogy a termékeiket népszerűsítő AR megoldásokat tartalmazó mobilapplikációjuk fejlesztéséhez minket választottak.

A beépített AR funkciót használó alkalmazással a Flavon termékeihez kell összegyűjteni az összetevőiket játékos formájában, melyekért aztán pontszámokat kapunk és ranglistán versenyezhetünk a többi játékossal. Az applikáció része még egy Bemutatóterem funkció, melynek segítségével részletesebb tudást szerezhetünk egy-egy termékről.

Megosztás