Fogászati Világszövetség OHO alkalmazás

Image
FDI World Dental Federation
https://www.fdiworlddental.org
Szolgáltatások:
iOS, Android
Iparág:
Egészségügy, Fogászat, Swiss tomato
Időszak:
2021
FDI OHO logo
FDI OHO logo
Az FDI World Dental Federation (FDI Fogászati Világszövetség) egy olyan globális szervezet, melynek székhelye Genfben, Svájcban található, és amely világszerte támogatja a szájegészségügyi standardok érvényesülését. A magas színvonalú fogászati ellátás biztosítása érdekében folyamatosan együttműködnek a különböző országok fogászati szakembereivel, döntéshozóival és pácienseivel.

Az FDI alkalmazás egy a betegutakat leegyszerűsítő, hatékony eszköz, amely ugyanakkor megbízható adatbázist biztosít a fogászati szakemberek számára a hatékony kezelés biztosításához. Az alkalmazás lehetővé teszi a betegek számára, hogy válaszoljanak egy sor kérdésre a fogászati előzményekkel, a jelenlegi állapotukkal és az általános tapasztalataikkal kapcsolatban. Ezután a páciensektől összegyűjtött adatokat felhasználva a fogorvosok kitölthetnek egy kérdőívet az adott páciensről. Az alkalmazás kifejlesztésével a fogorvosok a páciens korábbi fogászati tapasztalatai alapján jobb és pontosabb diagnózisokat és kezeléseket tudnak készíteni. Tehetséges alkalmazástervezői és alkalmazásfejlesztői csapatunk fáradhatatlanul dolgozott egy olyan alkalmazás létrehozásán, amely intuitív és könnyen használható minden célcsoport számára. Sikerült a felhasználói utat egyetlen felhasználóbarát kérdőívvé egyszerűsítenünk, ami hatékonyabbá teszi a pontos adatszolgáltatás folyamatát.

Fejlesztésünk eredménye egy hatékony mobilalkalmazás, amely modernizálja a fogászati ellátást, és a fogorvosok számára egy olyan átfogó adatbázist biztosít, amely támogatja az optimális szájhigiéniát. Örülünk, hogy ebben a projektben az FDI Fogászati Világszövetséggel működhettünk együtt. Új mobilalkalmazásunk előrelépést jelent a fogászati ellátásban, és célja, hogy világszerte hatékonyabbá tegye a fogászati egészségügyi szakembereket.

Megosztás