2023. augusztus 23.
HoloVerzum

Kiknek segít a HoloSim?

Author photo
Földi Brigitta
Holo expert

A HoloSim platform, mint a kiterjesztett valóság használatának egyedi eszköze a termelés sikerében érdekelt összes szereplőnek segít. A teljesség igénye nélkül nézzük meg, kinek hogyan teheti könnyebbé életét a HoloSim.

hololean banner

Technikusoknak

A legtapasztaltabb technikusok munkafolyamattal kapcsolatos észrevételei bekerülnek a mindennapi működésbe. Ezek később a valós folyamatot segítő kommentként vagy virtuális asszisztenciaként támogatják a hatékony operációt.

Trénereknek

A készségek és ismeretek hatékony és kézzelfogható átadását biztosítjuk a termék felfuttatásához, a munkaerő továbbképzéséhez. Időben gyorsabb, tovább megmaradó tanulási folyamattal támogatunk.

Operátoroknak

A dolgozók lépésről lépésre sajátítják el az utasításokat, új munkaköri készségeket szereznek. A termelésbe kerülő jól felkészült operátorokkal kezdődő termelés alacsonyabb selejttel és ciklusidővel nemcsak a késztermék időbeni eljutását biztosítja, hanem jelentős anyagi megtérülést hoz.

Mérnököknek

Mielőtt megtörténik bármilyen beruházás, már a termelés virtuális felépítésével tudnak hozzászólni a termék termelhetőségéhez, így design változtatást elérve gondoskodni a tömegtermelés sikeréről. Bármilyen optimalizálás, újragondolás esetén eszközt adunk kezükbe.

Menedzsereknek

Már az első árajánlatkérésre történő válaszadásnál olyan többletinformációt küldhet vevője felé, ami versenyelőnyt biztosít. Mutassa meg rögtön, hogyan fogja legyártani azt, ami a vevőnél még csak designként van meg.

Karbantartónak

Előfordulhatnak olyan ritka hibák, amikkel még nem is találkozott. Ön elé tárjuk a lehetséges megoldásokat, hogy azonnal tudjon cselekedni, és minél hamarabb biztosítani a termelés folytatásást.

Quality mérnöknek

Hívja fel kollegái figyelmét minden eszközzel azokra a hibákra, amik a legtöbb problémát okozzák, okozhatják a vevői oldalon. Biztosítsa minden eszközzel, hogy elérjék a kitűzött célokat, legyen elégedett a vevő.