Appentum

2019

Background

Virtuális világokat építünk

Close
Termékkatalógus és magazin app
Termékkatalógus és magazin app Termékkatalógus és magazin app
Termékkatalógus és magazin app

Cégünk a Douglas Parfumeria részére készített folyamatosan frissülő ingyenes alkalmazást.

Az alkalmazás fő funkciója a lapozgatós magazin, ami a nyomtatott magazin digitalizált változata. Az alkalmazásban az aktuális magazinon kívül helyet kaptak az adott hónap akciós termékei, illetve a Parfüméria összes üzlete is.

A havi rendszerességgel megjelenő, az appban automatikusan frissülő magazin oldalai között le és fel valamint jobbra, balra való scrollozással lehet mozogni. A termékek között pedig akár szabad kereséssel, akár a különböző szempotnok szerinti szűréssel is lehet válogatni – de az árak alapján is kategorizálni.

 

Az alkalmazáson keresztül a kívánt üzlethez is el tudjuk navigálni magunkat, a bevásárló-központokban található boltok pedig külön térképet kaptak a belső navigáció segítése érdekében.

A termékkártyán belül az árucikkek mennyiségi kiszerelését lehet megtekinteni, továbbá “Kedvencnek” lehet megjelölni az adott kiválasztott terméket, ami később a menüből könnyen előhívható.

Az alkalmazás adatbázisából dolgozik ,ezért az új termékek azonnal bekerülnek a rendszerbe, azt az alkalmazás az indításkor ellenőrzi, és ha van új elem, azt frissíti.

A “Profil” beállítások elfogadása után a felhasználók egyedi személyre szabott kedvezményekben részesülnek, amiről hónapról hónapra az alkalmazáson keresztül üzenet formájában értesülnek.

Megrendelő: ARWorks Kft.
Platformok: Augmented Reality
9023, Győr, Körkemence utca 8.
info@appentum.hu
+36 20 520 9005