Appentum

2019

Background

Virtuális világokat építünk

Close
Dohánycég AR megoldás
Dohánycég AR megoldás Dohánycég AR megoldás
Dohánycég AR megoldás

Az egyik legnagyobb dohánygyár ‘Residence K’ zenei és design rendezvénysorozatához kötődően készítettünk el egy látványos Augmented Reality alapú okostelefonos alkalmazást. Az appban a beépített vonalkód olvasó segítségéel, a telefont a doboz oldalára tartva választja ki az app a megjelenítendő 3 dimenziós animációt. A telefon képernyőjént ez után először egy 3D-s kék szikra animáció fut körbe a doboz élein, majd egy virtuális, térbeli, a felhangzó zenére le-fel mozgó equalizer tűnik fel. Ennek oszlopai tetején a doboztól és a zenétől függően más-más fotó áll össze – a mellett, hogy az animáció is ennek függvényében változik.

Az alkalmazásban videó, és zenei tartalom is található a rendezvényről, illetve a naptár menüpontban a soron következő ‘AHEAD’ rendezvényekre tud regisztrálni a user az app-on keresztül.

Fontos, hogy az ‘AHEAD’ app tartalma csak a brand termékeivel kelthető életre, ha az már a vásárló birtokában van- ezzel segítve a korhatáros tartalom megtekintésének szűrését.

Projektünk szép példája annak, hogy hogyan lehet – és kell – az Augmented Realityt a kommunikációba tényleg hasznosan használni.

Megrendelő: ARWorks Kft.
Platformok: Augmented Reality
9023, Győr, Körkemence utca 8.
info@appentum.hu
+36 20 520 9005